Recepty
Restované slávky se zeleninou a rýží
Lehké jídlo, které si můžete připravit se zeleninou, kterou máte nejraději v každém ročním období. Pojďte si jej vychutnat. Rýži omyjte a uvařte s velkým množstvím vody a soli,...
Zeleninová koka se sardinkami a olivami
Na přípravu těsta smíchejte vodu s droždím a nechte pár minut odpočívat. Smíchejte s moukou a solí, přidejte sádlo a olej. Promíchejte a nechte odpočívat v míse přikryté utěrkou. Mezitím nakrájejte zeleninu...
Lasagne na studeno s avokádem a sardinkami
Lasagne patří mezi oblíbené těstoviny v každé domácnosti. Tyto studené ratatouille lasagne s avokádem a sardinkami jsou chutné a potěší opravdu každého. Na přípravu ratatouille si nakrájejte cibuli, červenou...
Zapečený lilek s lososem
Ze zahrady a moře, tento recept na zapečený lilek s naším lososem Calvo je jednoduchý na přípravu s nádechem Itálie, který se vyplatí zařadit do receptáře. Lilek nakrájejte na 0,5 až 1 cm...
Mini hamburgery s tuňákem
Vítejte v naší kuchyni plné chutí a inovací! Dnes vám představíme recept na lahodné mini hamburgery s tuňákem. Tato jednoduchá a zároveň elegantní alternativa k tradičním hamburgerům vás určitě nadchne. Všechny...
Papriky plněné sardinkami
Quinou dobře omyjte a sceďte. V hrnci na troše oleje poduste nasekanou cibuli a česnek. Potom přidejte nasekané žampiony, orestujte a přidejte scezené sardinky. Podlijeme trochou sherry vína, nechte...
Lososový koláč s houbami
Houby a pórek očistěte. Cibuli nakrájejte na jemné proužky julienne, pórek na půlměsíčky a houby na plátky. Na pánev přidejte lžíci másla a extra panenského olivového oleje. Cibuli a pórek orestujte s trochou...
Mexické tortilly plněné míchanými vajíčky a lososem
Tyto mexické tortilly plněné míchanými vajíčky a lososem s nádechem koriandru, červené cibule a citronu zajistí sousto plné chuti a radosti Mexika. Rajče nakrájejte na čtvrtiny, zbavte semínek a nakrájejte na kostičky,...
Zeleninový quiche s lososem
Tento koláč původně z francouzské kuchyně se stal neodmyslitelnou součástí receptů díky své obrovské všestrannosti, která vám umožňuje připravit si jej tak, jak máte nejraději. Vyzkoušejte...
Kornouty s krémem z lilku a tuňáka
Těsto na pirohy rozválejte a vykrojte z něj 10 – 12 kruhů. Připravte si formičky na kornouty a obalte je těstem. Potřete rozšlehaným vajíčkem a posypte sezamem. Položte na plech otevřenou částí...