Recepty
Gnocchi na středomořský způsob
Konfitovaná cherry rajčata Rajčata omyjte a osušte. Překrojte na poloviny a odstraňte semínka. Plech vystelte pečícím papírem, dejte na něj cherry rajčata řeznou stranou nahoru a posypte solí, cukrem, tymiánem...
Italská pinsa s rajčaty a tuňákem
Připravte se na nezapomenutelný kulinářský zážitek s italskou pinsou! Tento tradiční italský pokrm, který je lehký a nadýchaný, je dokonalou kombinací chutí a textur. Tento recept je obohacen o šťavnatá...
Pikantní koláč s tuňákem a kaštany
Vítejte u našeho jedinečného receptu na pikantní koláč s tuňákem a kaštany! Tento koláč je ideální pro ty, kteří milují výrazné a netradiční chutě. Kombinace kvalitního tuňáka Calvo a sladkých kaštanů...
Orzo s tuňákem, cherry rajčátky a petrželkou
Orzo s tuňákem, cherry rajčátky a petrželkou je skvělá volba pro ty, kteří hledají jednoduchý a chutný recept na jídlo plné lahodných chutě. Tato kombinace orza, šťavnatého tuňáka a osvěžujících...
Tuňákové kuličky
Dejte do misky několik stroužků česneku, petržel, strouhanku a vejce. Dochuťte solí a kořením a dobře promíchejte. Vznikne vám homogenní hmota, z níž rukama vytvarujete karbanátky. Tvarujte je...
Mini tuňákové lasagne
Cuketu nakrájíme na tenké plátky. Do misky přidáme tuňáka v olivovém oleji a rajčatovou omáčku. Pořádně promícháme. Na pečící papír dáme plátek cukety, tuňákovou směs a navrch...
Taštičky plněné filé z tuňáka
Špenát uvařte ve vodě s trochou soli (5 minut). Orestujte papriku a cibuli, přidejte drcená rajčata se 2 kapkami Tabasca a dobře promíchejte. Z listové těsto vykrojte kolečka....
Poké miska s tuňákem
Příprava sushi rýže: Sushi rýži důkladně propláchněte studenou vodou, dokud nebude voda čirá. Dejte ji do hrnce a zalijte vodou v poměru 1:1.5 (na 200 g rýže použijte 300...
Restované slávky se zeleninou a rýží
Lehké jídlo, které si můžete připravit se zeleninou, kterou máte nejraději v každém ročním období. Pojďte si jej vychutnat. Rýži omyjte a uvařte s velkým množstvím vody a soli,...
Zeleninová koka se sardinkami a olivami
Na přípravu těsta smíchejte vodu s droždím a nechte pár minut odpočívat. Smíchejte s moukou a solí, přidejte sádlo a olej. Promíchejte a nechte odpočívat v míse přikryté utěrkou. Mezitím nakrájejte zeleninu...