fbpx
Nahoru

Sardinky s grilovanou zeleninou

Zeleninu nakrájejte stylem julienne a orestujte na olivovém oleji na pánvi. Když bude zelenina orestovaná, dochuťte solí a pepřem. Zeleninu dejte na talíř a navrch položte sardinky. Můžete použít i Calvo sardinky...

Počet osob2NáročnostsnadnéČas přípravy15 minut

Grilovaný tuňák se zeleným chřestem a tuřínem

Horkovzdušnou troubu předehřejte na 180 °C. Omytý tuřín nakrájejte na čtvrtky, smíchejte v míse s troškou olivového oleje, dochuťte solí a pepřem. Pečte přibližně 20 minut a potom přidejte do trouby chřest. Chřest...

Počet osob2NáročnostsnadnéČas přípravy35 minut

Lilek plněný tuňákem s restovanou kadeřavou kapustou

Kadeřavou kapustu nakrájejte, 2 minuty povařte ve vodě, sceďte a orestujte na pánvi s jarní cibulkou. Lilky nakrájejte na tenké plátky a ugrilujte doměkka. Smíchejte scezeného tuňáka s rajčatovou passatou a naplňte...

Počet osob4Náročnoststředne náročnýČas přípravy35 minut

Tuňákový salát s kuskusem, okurkou a cizrnou

V misce promíchejte uvařenou cizrnu (může být i z konzervy), nakrájenou červenou cibuli, sůl, extra panenský olivový olej a citronovou šťávu. Odložte stranou. Pomocí škrabky nakrájejte okurku na dlouhé...

Počet osob2NáročnostsnadnéČas přípravy15 minut

Tuňákový burger

Cibuli, česnek, papriky, jarní cibulku a petrželku nakrájejte na jemno. Přidejte scezeného tuňáka, 3 vajíčka, dochuťte solí a pepřem a promíchejte. Ze směsi vytvořte placky a osmažte na olivovém oleji. Lilek...

Počet osob4 NáročnostsnadnéČas přípravy25 minut

Tuňákový wrap s omáčkou Sriracha

Mrkev, okurku a červenou papriku očistěte a nakrájejte do tvaru hranolků. Tuňáka sceďte, přidejte majonézu, Sriracha, šťávu z 1 limetky a cukr. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Směs rozdělte rovnoměrně do 4...

Počet osob4NáročnostsnadnéČas přípravy15 minut

Tuňákové nachos na asijský způsob

Horkovzdušnou troubu předehřejte na 190 ° C. Dva plechy potřete olivovým olejem. Tortilly položte na sebe a nakrájejte na osminy. Nakrájené trojúhelníky rozložte na plech, potřete olivovým olejem a dochuťte chilli...

Počet osob4-6NáročnostsnadnéČas přípravy45 minut

Pečené brambory s tuňákovou nádivkou

Očistěte brambory, ale slupku nechte. Předvařte je v osolené vodě (přibližně 15 minut) a dopečte v předehřáté horkovzdušné troubě na 180 ° C (přibližně 20-30 minut). Zatímco se brambory...

Počet osob2NáročnostsnadnéČas přípravy1 hodina

Mušličky plněné tuňákem

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. V hrnci smíchejte mouku, mléko, kopr a sůl, míchejte dokud směs nezhoustne a nevytvoří hustou omáčku. Polovinu omáčky nalijte do zapékací mísy. Na pánvi na oleji...

Počet osob6Náročnoststředne náročnýČas přípravy45 minut

Ruská mimosa

Mimosa je v Rusku sváteční jídlo, ve kterém dominují ingredience jako sýr, vajíčka, konzervovaná ryba. Název mimosa má po jarním květu, jehož vzhled připomíná. Brambory a mrkev oloupejte...

Počet osob6Náročnoststředne náročnýČas přípravy3 hodiny
Pozadí receptov Calvo Pozadí receptov Calvo Pozadí Calvo
Pozadí receptov Calvo Pozadí receptov Calvo