Bramborová „tortilla“ se zeleninou a tuňákem
Ingredience:
- 2 konzervy Calvo tuňáka ve slunečnicovém oleji
- Extra panenský olivový olej
- ½ cukety
- ½ cibule
- 6 vajíček
- Bílý pepř
- 50 g červené papriky
- 50 g zelené papriky
- Sůl



Postup

K večeři nebo jako občerstvení pro návštěvu vždy zvítězí tortilla se zeleninou a tuňákem.
Brambory oloupejte, omyjte a nakrájejte na malé kostičky.
Opražte je v dostatečném množství oleje na pánvi, do měkka.
Na další pánev přidejte lžíci oleje a orestujte cibuli s nakrájenými paprikami.
Po 10 minutách přidejte najemno nakrájenou cuketu, nechte 5 minut povařit a přidejte tuňáka.
Když jsou brambory hotové, sceďte z nich olej a přidejte je ke zelenině.
Vejce rozšlehejte, dochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte s bramborami a zeleninou.
Nechte 2-3 minuty odležet, aby se všechny ingredience propojily.
Tortillu opečte z obou stran (k překlopení použijte druhou pánev.
Tortillu nakrájejte a podávejte například se salsou a salátem.



