fbpx
Nahoru

Bramborová „tortilla“ se zeleninou a tuňákem

Ingredience:

Počet osob4-6NáročnosťsnadnéČas přípravy40 minut

PostupPostup

Bramborová „tortilla“ se zeleninou a tuňákem
 

K večeři nebo jako občerstvení pro návštěvu vždy zvítězí tortilla se zeleninou a tuňákem.

Brambory oloupejte, omyjte a nakrájejte na malé kostičky.

Opražte je v dostatečném množství oleje na pánvi, do měkka.

Na další pánev přidejte lžíci oleje a orestujte cibuli s nakrájenými paprikami.

Po 10 minutách přidejte najemno nakrájenou cuketu, nechte 5 minut povařit a přidejte tuňáka.

Když jsou brambory hotové, sceďte z nich olej a přidejte je ke zelenině.

Vejce rozšlehejte, dochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte s bramborami a zeleninou.

Nechte 2-3 minuty odležet, aby se všechny ingredience propojily.

Tortillu opečte z obou stran (k překlopení použijte druhou pánev.

Tortillu nakrájejte a podávejte například se salsou a salátem.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo