Frittata s tuňákem a kadeřavou kapustou
Ingredience:
- 2 konzervy tuňáka Calvo ZERO
- 1 cibule
- 8 vajíček
- 200 g čerstvé kadeřavé kapusty
- 200 ml mléka
- Sůl a pepř
- 60 g sýra gruyere
4-6snadné40 minut
Postup
Pokud máte rádi quiche, na této fritátě s kapustou a tuňákem si opravdu pochutnáte.
Oloupejte a nakrájejte cibuli. Opékejte na pánvi na troše olivového oleje 10 až 15 minut, dokud není měkká a zkaramelizovaná.
Listy kapusty nakrájejte na kousky a vložte do mísy. Přidejte cibuli a dobře promíchejte.
Na plech rozložte pečicí papír a dejte na něj kapustu a cibuli. Navrch rozložte rozdrobeného tuňáka.
Do misky dejte vejce, mléko, strouhaný sýr, sůl, pepř a dobře promíchejte.
Nalijte směs na cibuli a kapustu a vložte do trouby předehřáté na 180 °C na přibližně 30 minut.
Podávejte teplé se salátem.