fbpx
Nahoru

Frittata s tuňákem a kadeřavou kapustou

Ingredience:

  • 2 konzervy tuňáka Calvo ZERO
  • 1 cibule
  • 8 vajíček
  • 200 g čerstvé kadeřavé kapusty
  • 200 ml mléka
  • Sůl a pepř
  • 60 g sýra gruyere
Počet osob4-6NáročnosťsnadnéČas přípravy40 minut

PostupPostup

Frittata s tuňákem a kadeřavou kapustou
 

Pokud máte rádi quiche, na této fritátě s kapustou a tuňákem si opravdu pochutnáte.

Oloupejte a nakrájejte cibuli. Opékejte na pánvi na troše olivového oleje 10 až 15 minut, dokud není měkká a zkaramelizovaná.

Listy kapusty nakrájejte na kousky a vložte do mísy. Přidejte cibuli a dobře promíchejte.

Na plech rozložte pečicí papír a dejte na něj kapustu a cibuli. Navrch rozložte rozdrobeného tuňáka.

Do misky dejte vejce, mléko, strouhaný sýr, sůl, pepř a dobře promíchejte.

Nalijte směs na cibuli a kapustu a vložte do trouby předehřáté na 180 °C na přibližně 30 minut.

Podávejte teplé se salátem.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo