fbpx
Nahoru

Zeleninová koka se sardinkami a olivami

Ingredience:

Počet osob4-6NáročnosťsnadnéČas přípravy20 minut

PostupPostup

Zeleninová koka se sardinkami a olivami
 

Na přípravu těsta smíchejte vodu s droždím a nechte pár minut odpočívat. Smíchejte s moukou a solí, přidejte sádlo a olej.

Promíchejte a nechte odpočívat v míse přikryté utěrkou. Mezitím nakrájejte zeleninu a zapněte troubu na 180 °C.

Papriku, jarní cibulku a rajčata nakrájejte na malé kostičky, promíchejte, přidejte nakrájené olivy, trochu soli a několik minut opékejte na olivovém oleji, dokud se voda ze zeleniny neodpaří.

Zeleninu rozložte na těsto, na ni položte sardinky a pečte 40 minut na 180 °C.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo