Zapékaný dalamánek s tuňákem
Ingredience:
- 4 dalamánky
- 4 vajíčka
- 3 x 80 g Calvo tuňáka v rajčatové omáčce
- 1 lžíce oregana
- 1 lžíce bazalky
- sůl
- 75 g strouhané mozzarelly
Pro 4 osobysnadné20 min
Postup
Troubu předehřejte na 180 ° C. Calvo tuňáka v rajčatové omáčce, oregano a bazalku promíchejte. Z dalamánků odstraňte vnitřek a vyplňte tuňákem. Uprostřed směsi udělejte důlek. Bílky oddělte od žloutků. Bílky vylijte do dalamánků a dejte péct na 15 minut. Když začne být bílek bílý, přidejte žloutek, posypte mozzarellou a dejte péct ještě na 8 minut. Podávejte teplé a křupavé přímo z trouby.