fbpx
Nahoru

Zapečený toast s tuňákem a sýrem

Ingredience:

  • 1 konzerva Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • 100 g majonézy
  • 2 PL nasekané pažitky
  • 2 PL nasekané petrželky
  • 1 PL sušené bazalky
  • 1/4 PL sušené cibule
  • 8 plátků celozrnného chleba
  • 1/2 šálku strouhaného sýra čedar
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy20 minut

PostupPostup

Zapečený toast s tuňákem a sýrem
 

V misce smíchejte tuňáka, najemno nakrájená uvařená vejce, majonézu, pažitku, petrželku, sušenou bazalku a sušenou cibuli.

Na plech rozložte plátky chleba, přidejte na ně tuňákovou směs a posypte čedarem.

Zapečte v troubě na 10–15 minut a podávejte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo