fbpx
Nahoru

Zapečené tortilly se špenátem, tuňákem a cheddarem

Ingredience:

  • 4 celozrnné tortilly
  • 100 g krémového sýru (např. Lučina)
  • 2 hrsti čerstvého špenátu
  • 2 konzervy tuňáka Calvo v olivovém oleji
  • 100 g strouhaného cheddaru
Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut
vaříRomana

PostupPostup

Zapečené tortilly se špenátem, tuňákem a cheddarem
 

Tento recept pro vás připravila Romana, @naskokvkuchyni.

Tortilly si rozložíme na pracovní plochu a každou pomažeme krémovým sýrem. Na dvě tortilly vyskládáme špenát, poté na ně dáme tuňáka a nastrouhaný cheddar. Obě tortilly přiklopíme zbylými dvěma a opečeme z obou stran na pánvi. Nakonec každou tortillu rozkrojíme na osm dílů (jako pizzu).

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo