Zapečené těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami
Ingredience:
- 300 g uvařených těstovin
- 1 balení tuňáka Calvo v bio extra panenském olivovém oleji
- 85 g sušených rajčat v olivovém oleji
- 100 g černých oliv bez pecek kalamata
- 100 g na kostičky nakrájeného čedaru + 2 plátky čedaru rozkrojené na menší kousky na zapečení
- 250 g smetany s obsahem tuku 16%
- Sůl a pepř
4snadné50 minutvaříKateřina
Postup
Tento recept pro vás připravila Kateřina, @milluji.cz.
Troubu předehřejte na 200 stupňů. Konzervy tuňáka otevřete a slijte. Rajčata nakrájejte na kousky, olivy přepulte. V míse smíchejte uvařené těstoviny s tuňákem, rajčaty, olivami a čedarem. Nakonec přidejte smetanu. Vše osolte a opepřete. Promíchejte a dejte do zapékací mísy. Navrch položte kousky čedaru a dejte do trouby na 30 minut zapéct. Ihned po zapečení servírujte.