fbpx
Nahoru

Zapečené těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami

Ingredience:

  • 300 g uvařených těstovin
  • 1 balení tuňáka Calvo v bio extra panenském olivovém oleji
  • 85 g sušených rajčat v olivovém oleji
  • 100 g černých oliv bez pecek kalamata
  • 100 g na kostičky nakrájeného čedaru + 2 plátky čedaru rozkrojené na menší kousky na zapečení
  • 250 g smetany s obsahem tuku 16%
  • Sůl a pepř
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy50 minut
vaříKateřina

PostupPostup

Zapečené těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami
 

Tento recept pro vás připravila Kateřina, @milluji.cz.

Troubu předehřejte na 200 stupňů. Konzervy tuňáka otevřete a slijte. Rajčata nakrájejte na kousky, olivy přepulte. V míse smíchejte uvařené těstoviny s tuňákem, rajčaty, olivami a čedarem. Nakonec přidejte smetanu. Vše osolte a opepřete. Promíchejte a dejte do zapékací mísy. Navrch položte kousky čedaru a dejte do trouby na 30 minut zapéct. Ihned po zapečení servírujte.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo