fbpx
Nahoru

Valentýnské těstoviny s fetou a tuňákem

Ingredience:

  • 250 g špaget
  • 1 vařená červená řepa
  • 100 g smetanového sýra
  • 1 konzerva tuňáka Calvo ZERO
  • 50 g fety
  • 1 svazek čerstvé bazalky
  • nastrouhaná kůra z 1 citronu
  • extra panenský olivový olej
  • sůl a černý pepř
  • citronová šťáva
Počet osob2-3NáročnosťsnadnéČas přípravy55 minut

PostupPostup

Valentýnské těstoviny s fetou a tuňákem
 

Objevte dokonalou harmonii chutí v tomto lehkém a výživném receptu. Růžové těstoviny s červenou řepou, jemným tuňákem Calvo ZERO a slanou fetou nejen potěší vaše chuťové pohárky, ale také osvěží váš stůl svým atraktivním vzhledem. Ideální pro rychlý oběd nebo lehkou večeři!

Jak připravit valentýnské těstoviny s fetou a tuňákem?

  1. Uvařenou červenou řepu nakrájejte na kousky.
  2. Smíchejte je se smetanovým sýrem. V případě potřeby přidejte sůl a černý pepř.
  3. Těstoviny uvařte ve velkém množství osolené vody.
  4. Scedíme je a zchladíme pod tekoucí vodou.
  5. Ve velké míse smíchejte studené těstoviny s krémem z červené řepy.
  6. Přidejte okapaného tuňáka, nasekanou bazalku a nastrouhanou citronovou kůru.
  7. Nakonec přidejte rozdrobenou fetu.
  8. Nechte alespoň 30 minut odpočívat v chladničce.
  9. Růžové těstoviny podávejte ozdobené několika lístky čerstvé bazalky a posypané citronovou kůrou.

Jaký recept připravíte pro svou drahou polovičku na letošního Valentýna? Dejte nám vědět na naší stránce Calvo na Facebooku.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo