Valentýnské těstoviny s fetou a tuňákem
Ingredience:
- 250 g špaget
- 1 vařená červená řepa
- 100 g smetanového sýra
- 1 konzerva tuňáka Calvo ZERO
- 50 g fety
- 1 svazek čerstvé bazalky
- nastrouhaná kůra z 1 citronu
- extra panenský olivový olej
- sůl a černý pepř
- citronová šťáva



Postup

Objevte dokonalou harmonii chutí v tomto lehkém a výživném receptu. Růžové těstoviny s červenou řepou, jemným tuňákem Calvo ZERO a slanou fetou nejen potěší vaše chuťové pohárky, ale také osvěží váš stůl svým atraktivním vzhledem. Ideální pro rychlý oběd nebo lehkou večeři!
Jak připravit valentýnské těstoviny s fetou a tuňákem?
- Uvařenou červenou řepu nakrájejte na kousky.
- Smíchejte je se smetanovým sýrem. V případě potřeby přidejte sůl a černý pepř.
- Těstoviny uvařte ve velkém množství osolené vody.
- Scedíme je a zchladíme pod tekoucí vodou.
- Ve velké míse smíchejte studené těstoviny s krémem z červené řepy.
- Přidejte okapaného tuňáka, nasekanou bazalku a nastrouhanou citronovou kůru.
- Nakonec přidejte rozdrobenou fetu.
- Nechte alespoň 30 minut odpočívat v chladničce.
- Růžové těstoviny podávejte ozdobené několika lístky čerstvé bazalky a posypané citronovou kůrou.
Jaký recept připravíte pro svou drahou polovičku na letošního Valentýna? Dejte nám vědět na naší stránce Calvo na Facebooku.



