fbpx
Nahoru

Udon nudle se zeleninou a tuňákem

Ingredience:

  • 3 konzervy tuňáka Calvo ve slunečnicovém oleji
  • 300 g udon nudlí
  • 1 ČL čínského koření pěti vůní
  • 2 PL sójové omáčky
  • 2 ČL chilli omáčky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ČL strouhaného zázvoru
  • 1 mrkev
  • 150 g zelené fazolky
  • 1 jarní cibulka
  • 75 g hub shiitake
  • Sezamová semínka
  • Olivový olej
  • Sůl
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut

PostupPostup

Udon nudle se zeleninou a tuňákem
 
  1. Na pánev nebo wok přidejte pár lžíc olivového oleje, přidejte mrkev, zelenou fazolku a cibuli nakrájenou na proužky a osmahněte na středně vysoké teplotě, dokud zelenina nezměkne. Potom přidejte houby, česnek a zázvor a smažte několik sekund.
  2. Přidejte čínský pepř, sójovou omáčku, srirachu a tuňáka, pár vteřin povařte.
  3. Mezitím si uvařte nudle podle návodu na vaření.
  4. Nudle sceďte a přidejte do woku. Vše spolu poduste, osolte a podávejte posypané sezamovými semínky.
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo