Tuňákový wrap s omáčkou Sriracha
Ingredience:
- 2 konzervy tuňáka Calvo v olivovém oleji
- 60 g majonézy
- 20 g omáčky Sriracha (nebo jiné pikantní omáčky)
- 2 limetky
- 1 čajová lžička krystalového cukru
- 1 velké zralé avokádo
- 75 g mrkve
- 120 g okurky
- 105 g červené papriky
- čerstvý koriandr
- 4 velké tortily
- sůl a pepř
4snadné15 minut
Postup
Mrkev, okurku a červenou papriku očistěte a nakrájejte do tvaru hranolků. Tuňáka sceďte, přidejte majonézu, Sriracha, šťávu z 1 limetky a cukr. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Směs rozdělte rovnoměrně do 4 tortil, přidejte nakrájenou zeleninu, avokádo a koriandr. Tortilu srolujte to buritta nebo do wrapu a podávejte s nakrájenou limetkou.