Nahoru

Tuňákový wrap s omáčkou Sriracha

Ingredience:

  • 2 konzervy tuňáka Calvo v olivovém oleji
  • 60 g majonézy
  • 20 g omáčky Sriracha (nebo jiné pikantní omáčky)
  • 2 limetky
  • 1 čajová lžička krystalového cukru
  • 1 velké zralé avokádo
  • 75 g mrkve
  • 120 g okurky
  • 105 g červené papriky
  • čerstvý koriandr
  • 4 velké tortily
  • sůl a pepř
Počet osob4NáročnostsnadnéČas přípravy15 minut

PostupPostup

Tuňákový wrap s omáčkou Sriracha
 

Mrkev, okurku a červenou papriku očistěte a nakrájejte do tvaru hranolků. Tuňáka sceďte, přidejte majonézu, Sriracha, šťávu z 1 limetky a cukr. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Směs rozdělte rovnoměrně do 4 tortil, přidejte nakrájenou zeleninu, avokádo a koriandr. Tortilu srolujte to buritta nebo do wrapu a podávejte s nakrájenou limetkou.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo