fbpx
Nahoru

Tuňákový sendvič se salátem coleslaw

Ingredience:

  • 2 konzervy Calvo tuňáka ve slunečnicovém oleji
  • Celozrnný chléb
  • 50 g červeného zelí
  • 75 g bílého zelí
  • 1/2 červené cibule
  • 1 strouhaná mrkev
  • 1 jablko
  • 1 PL rozinek
  • 2 PL olivového oleje
  • 1 PL hořčice
  • Sůl
  • Majonéza:
  • 1 avokádo
  • Citronová šťáva
  • 2-3 PL olivového oleje
  • Sůl
Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut

PostupPostup

Tuňákový sendvič se salátem coleslaw
 
  1. Pro přípravu avokádové majonézy přidejte do mixéru nasekané avokádo spolu s citrónovou šťávou, solí a olivovým olejem. Mixujte, dokud nezískáte jemnou omáčku bez hrudek.
  2. V misce smíchejte zelí nakrájené na dlouhé tenké proužky spolu s nastrouhanou mrkví, cibulí a nakrájeným jablkem. Přidejte rozinky, lžíci hořčice a olivového oleje. Nakonec přidejte avokádovou majonézu a dobře promíchejte.
  3. Na krajíc chleba naservírujte coleslaw a tuňáka. Přikryjte druhým krajícem chleba a překrojte na polovinu. Podávejte ihned nebo si zabalte na cestu.
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo