fbpx
Nahoru

Tuňákový sendvič s rajčatovou omeletou

Ingredience:

  • Borges Original Extra panenský olivový olej
  • 1 rajče
  • 3 vajíčka
  • Salátové koření
  • 4x krajíce toastového chleba
  • 1 konzerva Calvo tuňáka v olivovém oleji
  • Ředkvička
  • Klíčky
  • Sůl
  • Černý pepř
Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut

PostupPostup

Tuňákový sendvič s rajčatovou omeletou
 
  1. Rajče omyjte a nakrájejte na kolečka. Dvě vajíčka rozšlehejte v misce, osolte a opepřete.
  2. Na pánev dejte trošku extra panenského olivového oleje, vylijte vajíčka a naskládejte plátky nakrájeného rajčete. Ochuťte salátovým kořením, zakryjte a upečte dozlatova. Po upečení odstavte z ohně.
  3. Toastový chléb obalte ve vajíčku a opečte z obou stran.
  4. Na opečený toastový chléb dejte plátek rajčatové omelety, nakrájenou ředkvičku a scezeného tuňáka. Pokračujte dalším krajícem opečeného toastového chleba, přidejte plátek omelety a ozdobte klíčky.
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo