Tuňákový sendvič s rajčatovou omeletou
Ingredience:
- Borges Original Extra panenský olivový olej
- 1 rajče
- 3 vajíčka
- Salátové koření
- 4x krajíce toastového chleba
- 1 konzerva Calvo tuňáka v olivovém oleji
- Ředkvička
- Klíčky
- Sůl
- Černý pepř



Postup

- Rajče omyjte a nakrájejte na kolečka. Dvě vajíčka rozšlehejte v misce, osolte a opepřete.
- Na pánev dejte trošku extra panenského olivového oleje, vylijte vajíčka a naskládejte plátky nakrájeného rajčete. Ochuťte salátovým kořením, zakryjte a upečte dozlatova. Po upečení odstavte z ohně.
- Toastový chléb obalte ve vajíčku a opečte z obou stran.
- Na opečený toastový chléb dejte plátek rajčatové omelety, nakrájenou ředkvičku a scezeného tuňáka. Pokračujte dalším krajícem opečeného toastového chleba, přidejte plátek omelety a ozdobte klíčky.



