Tuňákový salát s kuskusem, okurkou a cizrnou
Ingredience:
- 1x Calvo tuňákový salát s kuskusem
- 100 g uvařené cizrny
- 50 g červené cibule nakrájené na kostičky
- 15 ml extra panenského olivového oleje
- trochu citronové šťávy
- sůl
- 1 okurka
- 50 g rozinek
- 50 g pistácií
- čerstvá máta
2snadné15 minut
Postup
V misce promíchejte uvařenou cizrnu (může být i z konzervy), nakrájenou červenou cibuli, sůl, extra panenský olivový olej a citronovou šťávu. Odložte stranou.
Pomocí škrabky nakrájejte okurku na dlouhé plátky. Uložte do kulaté formy, poté přidejte směs s cizrnou a na ni tuňákový salát s kuskusem. Vše jemně přitlačte ke dnu a následně opatrně odstraňte kulatou formu. Před podáváním přidejte rozinky, pistácie a lístky čerstvé máty.