Tuňákový salát s cizrnou a baby brokolicí
Ingredience:
- 1 konzervai Calvo tuňáka v bio extra panenském olivovém olej
- Extra panenský olivový olej
- 1 stroužek česneku
- 80 g baby brokolice
- 1 malá červená cibule
- 60 g uvařené cizrny (nebo konzervované)
- 1/2 červené papriky
- 1/2 mrkve
- sůl a pepř
- citronová šťáva
1snadné15 minut
Postup
Cizrnu namočte den předem do vody a druhý den ji uvařte podle instrukcí na obalu. Můžete použít i konzervovanou cizrnu, v tom případě ji důkladně propláchněte.
Baby brokolici, cibuli, červenou papriku, mrkev a česnek nakrájejte na malé kousky. Všechny ingredience smíchejte v misce, přidejte tuňáka, citronovou šťávu, sůl, pepř a olivový olej, důkladně promíchejte.
Základ každého dobrého salátu je pestrobarevnost.