fbpx
Nahoru

Tuňákový salát

Ingredience:

  • 1 nakrájená červená cibule
  • 2 konzervy Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
  • 150 g hroznů, rozpůlených
  • 100 g očištěných pekanových ořechů, nasekaných
  • Hrst brusinek
  • 100 g majonézy
  • 100 g zakysané smetany
  • Sůl, mletý pepř
Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy10 minut
vaříNelka

PostupPostup

Tuňákový salát
 

Cibuli nakrájejte nadrobno, osolte a promíchejte v misce. Hrozny rozpulte. Ořechy lehce opečte na pánvi a nasekejte. Hrozny přidejte do misky k odleželé cibuli. Pak přidejte i všechny ostatní suroviny a pořádně promíchejte. Podávejte na listu salátu s opečenou křupavou bagetkou. Při podávání můžete pokapat šťávou z citronu.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo