Nahoru

Tuňákový koláč

Ingredience:

Počet osob6Náročnoststředne náročnýČas přípravy40 minut

PostupPostup

Tuňákový koláč
 

Tento jednoduchý recept na tuňákový koláč je zárukou úspěchu ve vaší kuchyni.

 

Nejprve očistěte česnek, nakrájejte ho najemno a orestujeme na oleji, přidejte nakrájenou cibuli a až změkne, přidejte najemno nakrájené rajče. Vařte přibližně 15 minut. Přidejte lžičku sójové omáčky, cukr a promíchejte.

 

Mezitím uvařte brambory do měkka, osolte a rozmačkejte vidličkou. Přidejte máslo a strouhaný sýr. Vše dobře promíchejte. Do zapékací mísy přidejte směs s cibulkou, česnekem a rajčetem, rovnoměrně rozložte scezeného tuňáka a zakryjte bramborovou kaší. Zapékejte na funkci grilování 5-8 minut a podávejte posypané petrželkou.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo