Nahoru

Tuňákový bagel s kimchi dressingem

Ingredience:

Počet osob2 osobyNáročnostnáročnéČas přípravy40 min

PostupPostup

Tuňákový bagel s kimchi dressingem
 

Bagel je chléb původem z Polska. V XIX. století se stal populárním v Americe. Má tvar věnečku. Před pečením v troubě se vaří ve vodě, díky čemuž je velmi nadýchaný.

Kimchi je fermentované korejské jídlo ze zeleniny ochucené různým kořením. Hlavní ingrediencí je čínské zelí. Je ideální na dochucení pro milovníky pikantních jídel.

Kimchi dressing:

  • V misce smíchejte 4 lžíce majonézy s troškou kimchi omáčky. Kimchi omáčka je pikantní, omáčku tedy přidávejte postupně dle vašeho gusta.
  • Natřete bagel kimchi dressingem.
  • Přidejte kolečka uvařeného vajíčka, scezeného tuňáka a cibuli nakrájenou na kolečka.
  • Nakonec přidejte baby špenát a přiložte vrchní částí bagelu.
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo