Tuňákový bagel s kimchi dressingem
Ingredience:
- 2 bagely
- 2 konzervy Calvo tuňáka ve slunečnicovém oleji
- 4 lžíce majonézy
- 4 lžíce majonézy
- kimchi omáčka
- 2 natvrdo uvařená vajíčka
- 1 červená cibule
- baby špenát
2 osobynáročné40 min
Postup
Bagel je chléb původem z Polska. V XIX. století se stal populárním v Americe. Má tvar věnečku. Před pečením v troubě se vaří ve vodě, díky čemuž je velmi nadýchaný.
Kimchi je fermentované korejské jídlo ze zeleniny ochucené různým kořením. Hlavní ingrediencí je čínské zelí. Je ideální na dochucení pro milovníky pikantních jídel.
Kimchi dressing:
- V misce smíchejte 4 lžíce majonézy s troškou kimchi omáčky. Kimchi omáčka je pikantní, omáčku tedy přidávejte postupně dle vašeho gusta.
- Natřete bagel kimchi dressingem.
- Přidejte kolečka uvařeného vajíčka, scezeného tuňáka a cibuli nakrájenou na kolečka.
- Nakonec přidejte baby špenát a přiložte vrchní částí bagelu.