Tuňákové taštičky
Ingredience:
- 1 konzerva (80 g) Calvo tuňáka v olivovém oleji
- 1 konzerva (80 g) Calvo tuňáka v rajčatové omáčce
- 1 listové těsto
- 1 malá konzerva kukuřice
- Plátkový sýr
- Vejce na potření taštiček
- Petržel



Postup

Listové těsto nakrájejte na čtverečky. Položte na něj plátek sýra a přidejte trochu kukuřice. Tuňáka v olivovém oleji sceďte, v misce rozdrobte na malé kousky a přidejte do taštiček. Tuňáka v rajčatové omáčce vyklopte do misky, rozdrobte na malé kousky a také přidejte do taštiček.
Tuňákové taštičky zabalte, potřete vajíčkem, posypte petrželkou a dejte péct do trouby. Pečte dozlatova při teplotě 180 °C přibližně 30-35 minut. Tuňákové taštičky chutnají skvěle teplé, ale i za studena. Můžete k nim servírovat čerstvý zeleninový salát nebo pečené papriky.



