Tuňákové rolky s rukolou a sýrem
Ingredience:
- Ingredience na 20 rolek:
- 5 krajíců chleba bez kůrky (nebo toastového chleba)
- 140 g Calvo filetů ve vlastní šťávě
- 70 g rukoly
- 80 g ořechů
- 100 g modrého sýra
- 200 g krémového sýra
- 80 g rozinek
- 30 ml Portského vína
6 osobysnadné30 min
Postup
Rozinky namočte do portského vína.
Ořechy rozsekejte na větší kousky s polovičním množstvím rukoly.
V misce promíchejte vidličkou oba druhy sýra. Přidejte rukolu s ořechy a rozinky s portským vínem. Ingredience dobře promíchejte.
Na potravinářskou fólii rozložte krajíce chleba. Přejděte válečkem, aby byl chléb poddajnější.
Každý krajíc potřete sýrovou směsí, přidejte kousky tuňáka a zbytek rukoly.
Pomocí potravinářské fólie srolujte a uložte do chladničky až do servírování.
Před podáváním odstraňte fólii a jednu rolku rozdělte na 4 menší.