Nahoru

Tuňákové rolky s rukolou a sýrem

Ingredience:

  • Ingredience na 20 rolek:
  • 5 krajíců chleba bez kůrky (nebo toastového chleba)
  • 140 g Calvo filetů ve vlastní šťávě
  • 70 g rukoly
  • 80 g ořechů
  • 100 g modrého sýra
  • 200 g krémového sýra
  • 80 g rozinek
  • 30 ml Portského vína
Počet osob6 osobyNáročnostsnadnéČas přípravy30 min

PostupPostup

Tuňákové rolky s rukolou a sýrem
 

Rozinky namočte do portského vína.

Ořechy rozsekejte na větší kousky s polovičním množstvím rukoly.

V misce promíchejte vidličkou oba druhy sýra. Přidejte rukolu s ořechy a rozinky s portským vínem. Ingredience dobře promíchejte.

Na potravinářskou fólii rozložte krajíce chleba. Přejděte válečkem, aby byl chléb poddajnější.

Každý krajíc potřete sýrovou směsí, přidejte kousky tuňáka a zbytek rukoly.

Pomocí potravinářské fólie srolujte a uložte do chladničky až do servírování.

Před podáváním odstraňte fólii a jednu rolku rozdělte na 4 menší.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo