Tuňákové muffiny
Ingredience:
- 75 g extra panenského olivového oleje
- 3 vejce
- 2 konzervy Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
- 100 ml mléka
- 75 g cukru
- 160 g hladké pšeničné mouky
- 16 g prášku do pečiva
- Špetka soli
- 1 PL parmazánu



Postup

Troubu předehřejeme na 200ºC. V misce vyšlehejte vejce a cukr do hladka. Přidejte špetku soli, mléko a olej a pořádně promíchejte.
Přidejte prosetou mouku s práškem do pečiva a promíchejte. Nakonec přidejte scezeného tuňáka a sýr a směs na muffiny máte hotovou.
Formu na muffiny vymažte olejem a naplňte do 3/4. Pečte ve vyhřáté troubě 10-12 minut. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout na mřížce.



