fbpx
Nahoru

Tuňákové farfalle se špenátem

Ingredience:

  • 180 g těstovin farfalle
  • 2 konzervy Calvo tuňáka v olivovém oleji
  • 100 g čerstvého špenátu
  • 4 stroužky česneku
  • 2 PL olivového oleje
  • 150 g cherry rajčat
  • 1 jarní cibulka
  • Citron na ozdobení
  • Sůl a pepř
Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy30 minut

PostupPostup

Tuňákové farfalle se špenátem
 

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Na pánvi na olivovém oleji osmahněte nakrájenou jarní cibulku a najemno nasekaný česnek. Přidejte nakrájená čerstvá cherry rajčátka a ke konci i čerstvý špenát. Těstoviny sceďte, přidejte tuňáka v olivovém oleji a zeleninu z pánve. Promíchejte a podávejte ozdobené citronem. 

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo