fbpx
Nahoru

Tuňáková quesadilla se zakysanou smetanou

Ingredience:

  • 4 tortilly
  • 2 balení tuňáka Calvo v olivovém oleji
  • 1 mini plechovka kukuřice
  • 1 stonek celeru
  • hrst baby špenátu
  • 1 lžíce majonézy
  • špetka soli a černého pepře
  • 100 g sýra čedar
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut
vaříStvory z kuchyne

PostupPostup

Tuňáková quesadilla se zakysanou smetanou
 

Tento recept na tuňákovou quesadillu se zakysanou smetanou pro vás připravila Martina, Stvory z kuchyně.

Na náplň smíchejte tuňáka Calvo v olivovém oleji, kukuřici, nasekaný řapíkatý celer, nasekaný špenát, majonézu, sůl.

Na pánev přidáme kapku olivového oleje, přidáme tortillu. Navrstvíme sýr čedar, tuňákovou náplň, trochu sýra čedar a přiklopíme druhou tortillou. Opékejte a poté otočte na druhou stranu a opékejte ještě několik minut.

Quesadillu nakrájejte na plátky a podávejte se slanou zakysanou smetanou a chilli omáčkou.

Výborný a snadný oběd nebo večeře.

Pokud máte rádi quesadilly, vyzkoušejte quesadillu s kukuřicí, tuňákem a avokádem nebo quesadillu s mexickým salátem.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo