Tuňáková quesadilla se zakysanou smetanou
Ingredience:
- 4 tortilly
- 2 balení tuňáka Calvo v olivovém oleji
- 1 mini plechovka kukuřice
- 1 stonek celeru
- hrst baby špenátu
- 1 lžíce majonézy
- špetka soli a černého pepře
- 100 g sýra čedar



Postup

Tento recept na tuňákovou quesadillu se zakysanou smetanou pro vás připravila Martina, Stvory z kuchyně.
Na náplň smíchejte tuňáka Calvo v olivovém oleji, kukuřici, nasekaný řapíkatý celer, nasekaný špenát, majonézu, sůl.
Na pánev přidáme kapku olivového oleje, přidáme tortillu. Navrstvíme sýr čedar, tuňákovou náplň, trochu sýra čedar a přiklopíme druhou tortillou. Opékejte a poté otočte na druhou stranu a opékejte ještě několik minut.
Quesadillu nakrájejte na plátky a podávejte se slanou zakysanou smetanou a chilli omáčkou.
Výborný a snadný oběd nebo večeře.
Pokud máte rádi quesadilly, vyzkoušejte quesadillu s kukuřicí, tuňákem a avokádem nebo quesadillu s mexickým salátem.



