Tuňáková pinsa
Ingredience:
- 1 pinsa (lze koupit v supermarketu)
- Hrst rukoly
- Cherry rajčata
- Sůl
- Pepř
- Olivový olej
- Balzamiko ocet
- 1 tuňák Calvo ve slunečnicovém oleji
- Černé olivy
- Malá červení cibule
- Burrata



Postup

Tento recept na tuňákový wrap pro vás připravila Pavlína Lubojatzky.
Jan na tuňákovou pinsu?
Pinsu upečeme dle návodu na obalu. Cherry rajčátka překrojíme, zakápneme olivovým olejem, balzamikem, osolíme, opepříme a na horkovzduch 120 stupňů Celsia v troubě pečeme zhruba 30 min, dokud rajčata nezačnou měknout. Nechceme je úplně rozpadlé. Na pinsu položíme rukolu, vyklopíme Calvo tuňáka, přidáme olivy, polosušená rajčátka a burratu. Můžeme zakápnout olivovým olejem, lehce opepřit, burratu osolit a už si jen vychutnávat.
Pokud se vám tento recept líbil, dejte nám vědět na naší stránce Calvo na Facebooku.



