fbpx
Nahoru

Tuňák v mandlové omáčce

Ingredience:

Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy25 minut

PostupPostup

Tuňák v mandlové omáčce
 

Cibuli nakrájejte na čtverečky a česnek nasekejte najemno. Krajíce chleba také nakrájejte na menší čtverce.

Na pánvi na trošce olivového oleje opečte mandle, nechte vychladnout a nakrájejte. Na stejné pánvi opečte chléb a dejte stranou.

Cibuli a česnek poduste, přidejte bílé víno, vývar, chléb, mandle a povařte 10 minut. Pak rozmixujte ponorným mixérem. Odeberte polovinu omáčky, jednu polovinu odložte stranou a do druhé přidejte pečené papriky, rozmixujte. Do hlubokého talíře nalijte bílou omáčku, okraje ozdobte paprikovou omáčkou a do středu naservírujte tuňáka.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo