Tortilly plněné sardinkami a žampiony
Ingredience:
- 2 balení Calvo sardinek v olivovém oleji
- 4 tortilly
- 150 g žampionů
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 16 cherry rajčat
- Černé olivy (doporučujeme olivy z regionu Aragón)
- Tymián
- Olivový olej
- Sůl
- Černý pepř
4snadné20 minut
Postup
- Žampiony a cibuli nakrájejte na plátky. Česnek nasekejte nadrobno.
- Na pánvi na olivovém oleji osmažte česnek a cibuli, po chvilce přidejte žampiony. Dochuťte solí, pepřem a tymiánem.
- Pár minut směs restuje, aby byly žampiony uvařené.
- Na talíře si připravte tortilly, jednu polovinu placky naplňte houbovou směsí, přidejte na poloviny překrájená cherry rajčátka, olivy a scezené sardinky.
- Tortilly přeložte napůl a zapečte je v horkovzdušné troubě 8 – 10 minut na 200 °C.