fbpx
Nahoru

Tortilly plněné sardinkami a žampiony

Ingredience:

  • 2 balení Calvo sardinek v olivovém oleji
  • 4 tortilly
  • 150 g žampionů
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 16 cherry rajčat
  • Černé olivy (doporučujeme olivy z regionu Aragón)
  • Tymián
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Černý pepř
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy20 minut

PostupPostup

Tortilly plněné sardinkami a žampiony
 
  1. Žampiony a cibuli nakrájejte na plátky. Česnek nasekejte nadrobno.
  2. Na pánvi na olivovém oleji osmažte česnek a cibuli, po chvilce přidejte žampiony. Dochuťte solí, pepřem a tymiánem.
  3. Pár minut směs restuje, aby byly žampiony uvařené.
  4. Na talíře si připravte tortilly, jednu polovinu placky naplňte houbovou směsí, přidejte na poloviny překrájená cherry rajčátka, olivy a scezené sardinky.
  5. Tortilly přeložte napůl a zapečte je v horkovzdušné troubě 8 – 10 minut na 200 °C.
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo