Toasty s avokádem a sardinkami
Ingredience:
- 1 balení Calvo sardinek v olivovém oleji
- 4 krajíce chleba
- 1 avokádo
- Sůl
- Limetková šťáva
- Sýr feta
- Omáčka pico de gallo:
- 2 rajčata
- Čerstvý koriandr
- Šťáva z 1 limetky
- 1 jarní cibulka
- Sůl
2snadné10 minut
Postup
- Na pico de gallo omyjte rajčata, odstraňte semínka a nakrájejte na malé kostičky. Koriandr a jarní cibulku nakrájejte nadrobno, dejte do misky, přidejte limetkovou šťávu a trochu soli, promíchejte a nechte postát.
- Krajíce chleba opečte na pánvi z obou stran. Mezitím si očistěte avokádo a pomocí vidličky jej rozmačkejte. Přidejte limetkovou šťávu a sůl.
- Na toast rozetřete avokádo, přidejte podrcený sýr feta, sardinky, pico de gallo a ozdobte nasekaným koriandrem.