Těstoviny se slávkami a bazalkou
Ingredience:
- Calvo slávky v marinádě
- Olivový olej
- Voda
- Bazalka
- Řapíkatý celer
- 1 cibule
- 350 g těstovin (doporučujeme torchietti)
- Sůl a pepř
2snadné15 minut
Postup
Slávky sceďte a marinádu dejte stranou. Na pánev nalijte 2 polévkové lžíce olivového oleje. Cibuli nakrájejte nadrobno a restujte na pánvi. Po chvilce přidejte i nadrobno nasekaný řapíkatý celer. Odstavte, přidejte špetku červené papriky a zalijte marinádou.
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Po dovaření sceďte a přidejte do pánve. Promíchejte s omáčkou, přidejte slávky.
Dochuťte solí a pepřem. Ozdobte čerstvou bazalkou a podávejte.