Nahoru

Středomořský těstovinový salát s tuňákem

Ingredience:

Počet osob4 osobyNáročnostsnadnéČas přípravy20 min

PostupPostup

Středomořský těstovinový salát s tuňákem
 

Těstoviny uvařte „al dente“ v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu.  Sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Polijte extra panenským olivovým olejem, aby se neslepily.

Do misky nalijte olivový olej z tuňáka a promíchejte s nakrájenými cherry rajčaty.

Ochuťte a přidejte čerstvou bazalku. Dobře promíchejte. Nakonec přidejte těstoviny, nakrájené olivy, tuňáka a mozzarrelu. Vše dobře promíchejte a odložte do chladničky na 30 minut. Před servírováním ozdobte lístky čerstvé bazalky a podávejte.

 

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo