fbpx
Nahoru

Středomořský orzo salát s tuňákem a fetou

Ingredience:

Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy20 minut
vaříKlára

PostupPostup

Středomořský orzo salát s tuňákem a fetou
 

Tento recept pro vás připravila Klára, @sklarouvkuchyni.

V osolené vodě uvařte těstovinovou rýži tak, aby byla al dente. Slijte ji, v cedníku propláchněte studenou vodou a nechte okapat.

V misce prošlehejte dresink z extra panenského olivového oleje, citronové šťávy, červeného vinného octa, medu, soli, pepře a sušeného oregana.

Do velké mísy nakrájejte na kostičky cherry rajčata, salátovou okurku, na tenké proužky červenou cibuli, na kolečka černé olivy a nahrubo baby špenát.

Přidejte okapané těstoviny, slitého tuňáka rozděleného na menší kousky, nadrobenou fetu a vše promíchejte s připraveným dresinkem.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo