Středomořský bulgur s tuňákem
Ingredience:
- 350 g uvařeného bulguru
- Hrst černých oliv, na plátky
- 4 sušená rajčata v oleji, na kousky
- Snítka čerstvé petrželky, nasekaná
- 4 lžíce extra panenského olivového oleje Borges
- Šťáva z citronu
- Čerstvá rukola
- Hrst cherry rajčat, nakrájených
- Polovina salátové okurky, na plátky
- 2 konzervy tuňáka Calvo ZERO
- Sůl
2snadné15 minutvaříKaya
Postup
Tento recept pro vás připravila Kája, @svasniprojidlo.
Uvařený bulgur promíchejte s olivami, sušenými rajčaty a petrželkou.
Směs dochuťte olivovým olejem, citronovou šťávou a podle chuti osolte.
Bulgur rozdělte do misek a na každou z nich přidejte rukolu, cherry rajčata, okurku a tuňáka.
Misku nakonec zakápněte kapkou citronové šťávy, podle chuti přidejte olivový olej a ještě trochu petrželky.