fbpx
Nahoru

Středomořský bulgur s tuňákem

Ingredience:

  • 350 g uvařeného bulguru
  • Hrst černých oliv, na plátky
  • 4 sušená rajčata v oleji, na kousky
  • Snítka čerstvé petrželky, nasekaná
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje Borges
  • Šťáva z citronu
  • Čerstvá rukola
  • Hrst cherry rajčat, nakrájených
  • Polovina salátové okurky, na plátky
  • 2 konzervy tuňáka Calvo ZERO
  • Sůl
Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy15 minut
vaříKaya

PostupPostup

Středomořský bulgur s tuňákem
 

Tento recept pro vás připravila Kája, @svasniprojidlo.

Uvařený bulgur promíchejte s olivami, sušenými rajčaty a petrželkou.

Směs dochuťte olivovým olejem, citronovou šťávou a podle chuti osolte.

Bulgur rozdělte do misek a na každou z nich přidejte rukolu, cherry rajčata, okurku a tuňáka.

Misku nakonec zakápněte kapkou citronové šťávy, podle chuti přidejte olivový olej a ještě trochu petrželky.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo