Nahoru

Slaný rýžový koláč se středomořským salátem

Ingredience:

Počet osob2 osobyNáročnostsnadnéČas přípravy15 min

PostupPostup

Slaný rýžový koláč se středomořským salátem
 

Příprava jasmínové rýže: Na malém množství olivového oleje osmažte stroužek česneku. Přidejte omytou a scezenou rýži, osolte. Chvíli osmažte a přidejte teplou vodu. Vařte na středním plameni přibližně 10 – 12 minut, dokud se rýže neuvaří. Odstavte z ohně a odložte stranou.

Vnitřek misky vystelte potravinářskou fólií. Pomůže vám při formování koláče.

Rýži rozdělte na 2 části, první část rýže uložte do misky. Calvo Středomorský salát sceďte a uložte na rýži. Zakryjte zbylou rýží. Jemně přimáčkněte, aby se koláč zocelil.

Navrch uložte servírovací talíř, opatrně protočte a odstraňte fólii. Podávejte vlažné nebo jako studený svěží salát.

 

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo