fbpx
Nahoru

Slaný koláč s tuňákem a červenou cibulí

Ingredience:

  • 3 konzervy tuňáka Calvo ZERO
  • 200 g sýru žervé
  • 1 balení (275 g) listového těsta – rozválené na pečícím papíru
  • Půlka velké červené cibule
  • 150 g strouhané mozzarely na pizzu
  • Trocha rukoly na ozdobu
Počet osob4NáročnosťsnadnéČas přípravy45 minut
vaříKateřina

PostupPostup

Slaný koláč s tuňákem a červenou cibulí
 

Tento recept pro vás připravila Kateřina, @milluji.cz

Troubu předehřejte na 180 stupňů. Konzervy tuňáka otevřete a nechte okapat od vody. Cibuli nakrájejte na plátky. Těsto na pečícím papíru rozmotejte a i s papírem dejte na pečící plech.

Těsto potřete sýrem žervé. Na žervé položte tuňáka a plátky cibule. Nakonec posypejte sýrem. Dejte péct do trouby na 25 minut.

Po upečení nechte 15 minut vychladnout. Poté opatrně nakrájejte na kousky a ozdobte rukolou.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo