Slaný koláč s tuňákem a červenou cibulí
Ingredience:
- 3 konzervy tuňáka Calvo ZERO
- 200 g sýru žervé
- 1 balení (275 g) listového těsta – rozválené na pečícím papíru
- Půlka velké červené cibule
- 150 g strouhané mozzarely na pizzu
- Trocha rukoly na ozdobu



Postup

Tento recept pro vás připravila Kateřina, @milluji.cz
Troubu předehřejte na 180 stupňů. Konzervy tuňáka otevřete a nechte okapat od vody. Cibuli nakrájejte na plátky. Těsto na pečícím papíru rozmotejte a i s papírem dejte na pečící plech.
Těsto potřete sýrem žervé. Na žervé položte tuňáka a plátky cibule. Nakonec posypejte sýrem. Dejte péct do trouby na 25 minut.
Po upečení nechte 15 minut vychladnout. Poté opatrně nakrájejte na kousky a ozdobte rukolou.



