Salát se špenátem, slávkami a jablky
Ingredience:
- 1 balení Calvo slávek v marinádě
- 150 g baby špenátu
- 1 zelené jablko
- Cherry rajčata
- 1 PL nasekaných vlašských ořechů
- 1 ČL sušených borůvek
- Parmezán
- Dresink:
- 25 ml Borges balzamikového octa z Modeny
- 75 ml Borges Original extra panenského olivového oleje
- Sůl
2snadné15 minut
Postup
- Listy špenátu důkladně omyjte a jablko nakrájejte na měsíčky.
- Na grilu s kapkou oleje opečte jablka.
- Na servírovací talíř dejte špenát, grilovaná jablka, na polovinu překrájená cherry rajčátka a slávky. Posypte nastrouhaným parmazánem, sušenými borůvkami a ořechy.
- V misce smíchejte ingredience na dresink a nalijte na salát.
Tip: Během léta můžete jablka nahradit švestkami nebo broskvemi.