Nahoru

Salát s tuňákem a jablkem

Ingredience:

  • 80 g Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 zelená jablka (jedno nakrájené na malé kostičky)
  • 1 celer nakrájený na malé kostičky
  • ořechy
  • brusinky
  • baby špenát
  • citrónová šťáva
  • Jogurtový dressing:
  • bílý jogurt
  • pepř
  • sůl
Počet osob2 osobyNáročnostsnadnéČas přípravy15 min

PostupPostup

Salát s tuňákem a jablkem
 

Nakrájené jablko pokapejte citrónovou šťávou, přidejte nakrájený celer, rozdrcené ořechy, brusinky a scezeného tuňáka. Vše dobře promíchejte s jogurtovým dressingem. Druhé jablko očistěte od jadřinců, pokapejte citrónovou šťávou a naplňte jablko-tuňákovým salátem. Servírujte na talíř společně s baby špenátem a brusinkami.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo