fbpx
Nahoru

Salát s quinoou a tuňákem

Ingredience:

  • 100 g uvařené quinoy
  • 50 g granátového jablka
  • ½ nakrájeného avokáda
  • 1 nastrouhaná mrkev
  • jakýkoliv druh bílkovin - tuňák, sardinky nebo slávky
  • salát, polníček, rukola nebo čekanka
  • DRESSING:
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 lžíce citrónové šťávy nebo octa Sherry
  • sůl
Počet osob2 osobyNáročnosťsnadnéČas přípravy20 min

PostupPostup

Salát s quinoou a tuňákem
 

Tuňáka nebo jinou bílkovinu sceďte. Olej odložte na dressing. V malém skle promíchejte ingredience na dresink. Do vysokého skla uložte jednotlivé vrstvy, uzavřete a odložte do chladničky.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo