fbpx
Nahoru

Salát s pomerančem, květákem Romanesco a tuňákovým filé

Ingredience:

Počet osob2NáročnosťsnadnéČas přípravy20 minut

PostupPostup

Salát s pomerančem, květákem Romanesco a tuňákovým filé
 

Květák Romanesco nakrájejte na růžičky a vařte v osolené vodě 6–7 minut. Sceďte a nechte vychladnout. Jeden pomeranč oloupejte a rozdělte na měsíčky. Filety z tuňáka sceďte a rozdrťte vidličkou.

Piniové oříšky zlehka restujte na pánvi, dokud nezačnou vonět.

Připravte si omáčku z vymačkané šťávy z druhého pomeranče, extra panenského olivového oleje, soli a pepře.

Na talíř naservírujte uvařený květák Romanesco, kousky pomeranče, olivy, ozdobte piniovými oříšky a dochuťte dresinkem.

Dobrou chuť.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo