Nahoru

Salát s jahodami, tuňákem a mozzarellou

Ingredience:

  • 80 g Calvo tuňáka v olivovém oleji
  • 12 jahod
  • 12 cherry rajčátek
  • 12 mini mozzarell
  • 12 lískových oříšků
  • rukola
  • Dressing:
  • 1 lžíce balzámového octu z Modeny
  • 2 lžíce olivového oleje z tuňáka
  • pepř
  • sůl
Počet osob2 osobyNáročnostsnadnéČas přípravy10 min

PostupPostup

Salát s jahodami, tuňákem a mozzarellou
 

Jahody umyjte a nakrájejte na čtvrtky. Cherry rajčátka umyjte a rozkrojte na půlku. Sceďte tuňáka a olej odložte na dressing. Na servírovací talíř uložte jahody, rajčata, mozzarellu, lískové ořechy a rukolu. Nakonec přidejte tuňáka a polijte dressingem, který jste připravili z výše uvedených ingrediencí.

 

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo