Salát niçoise se sardinkami
Ingredience:
- 1 x 120 g Calvo sardinek v olivovém oleji
- 200 g čerstvých zelených fazolek
- 8–10 baby brambor
- 2 vajíčka natvrdo
- ½ cibule
- 1 rajče
- 3 ředkvičky
- černé olivy
- Dressing:
- 1 lžíce hořčice
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- 1 lžíce jablečného octu
- pepř a sůl
2 osobysnadné15 min
Postup
Zelené fazolky omyjte, očistěte a dejte vařit do vroucí vody na 15 minut. Slijte a nechte vychladnout. Brambory a vajíčka uvařte a nechte vychladnout. Zeleninu očistěte a nakrájejte. Na servírovací talíř postupně uložte nakrájené ingredience. Nakonec přidejte olivy a sardinky a polijte dressingem.