Rýžový salát s fazolemi a tuňákem
Ingredience:
- 200 g uvařeného dlouhozrnné rýže
- Půl konzervy černých fazolí, slitých
- Malá konzerva kukuřice
- Půl hrnku nakrájené červené papriky
- Malá červená cibule, nasekaná najemno
- Hrst černých oliv, na plátky
- 2 konzervy tuňáka Calvo v bio extra panenskom olivovom oleji
- Snítka čerstvé petrželky, nasekaná
- Šťáva z citronu
- Sůl
210 minutsnadnévaříKaya
Postup
Tento recept pro vás připravila Kaya, @svasniprojidlo.
Do misky postupně přidejte rýži, černé fazole, kukuřici a červenou papriku.
Vše zasypte červenou cibulí a černými olivami. Ke směsi vyklopte konzervy tuňáka a nasypte petrželku.
Salát dochuťte citronovou šťávou a špetkou soli, promíchejte a můžete podávat.