Rýžové chlebíčky s tuňákem
Ingredience:
- 2 konzervy Calvo tuňáka ve vlastní šťávě
- Salát polníček
- 1 červená cibule
- 1 salátová okurka
- 1 rajče
- Balení rýžových chlebíčků
- Jablečný ocet
- Sůl a pepř
- Extra panenský olivový olej
4snadné10 minut
Postup
Salát polníček omyjte a nechte oschnout. Omyjte také rajče a okurku, nakrájejte na tenké pásky. Pak nakrájejte cibuli na malé kousky. Připravte si dresink z poměru octa k oleji 2:1 a dochuťte solí a pepřem.
Na kukuřičný chlebíček rozložte salát polníček, scezeného tuňáka a ozdobte rajčetem, okurkou a cibulí, nakonec dochuťte dresinkem.
Jablečný ocet dodává jemnou chuť, pokud preferujete výraznější dresink, použijte balzámový ocet z Modeny.