Nahoru

RATATOUILLE SE SARDINKAMI

Ingredience:

Počet osob4 osobyNáročnostNáročnéČas přípravy90 min

PostupPostup

RATATOUILLE SE SARDINKAMI
 

Lilek omyjte, nakrájejte na tenká kolečka, osolte a nechte odstát asi 30 minut, aby se ztratila jeho hořkost. Zbylou zeleninu omyjte a nakrájejte na tenká kolečka. Lilek opláchněte a vysušte. Zeleninu klademe do spirály do kulaté formy vhodné na pečení. Okořeňte a posypte provensálskými bylinkami. Polijte extra panenským olivovým olejem. Přikryjte a pečte v troubě asi 60 minut. Potom odkryjte a pečte dalších 30 minut až do změknutí zeleniny. Podávejte se sardinkami nebo filety z tuňáka.

Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo
Pozadí receptu Calvo Pozadí receptu Calvo