Rajčatovo-avokádové ceviche
Ingredience:
- 1 konzervu tuňáka Calvo v bio extra panenském olivovém oleji
- 1 velké masitější rajče
- 1/2 zralého avokáda
- 1 menší červenou šalotku
- 1 PL čerstvého koriandru
- Šťávu z ½ limetky + ½ limetky na servírování
- 1 PL olivového oleje Visit W3Schools
- Sůl a pepř
2snadné10 minutvaříMonika
Postup
Tento recept pro vás připravila Monika, @lapetit.sk.
Do většího talíře dejte tuňáka i s olejem. Šalotku, rajče i avokádo nakrájejte na malé kostičky, koriandr nasekejte nadrobno a vše přidejte k tuňákovi. Ochuťte olivovým olejem, limetkovou šťávou, solí a pepřem. Dobře promíchejte, aby se všechny chutě spojily.
Na talíř si dejte formičku, do které vložte směs a jemně ji zmáčkněte. Opatrně vyjměte formičku a podávejte s měsíčky limetky.