Quesadilla s tuňákem
Ingredience:
- 3 konzervy Calvo tuňáka ve slunečnicovém oleji
- 3 PL majonézy
- Špetka soli
- Špetka mletého pepře
- Nasekaná petrželka
- ½ ČL mletého kajenského pepře
- 50 g strouhaného eidamu
- 50 g strouhaného jemného sýra čedar
- 3 tortilly
- Olivový olej na opečení
3snadné20 minutvaříNelka
Postup
V misce smíchejte tuňáka s petrželkou, majonézou, solí, pepřem a kajenským pepřem. Na polovinu tortilly rozetřete připravenou tuňákovou směs a tu bohatě posypte nastrouhaným sýrem. Každou tortillu přeložte tak, aby měla tvar půlměsíce. Pánev rozehřejete s kapkou oleje na nízkou teplotu a připravené tortilly opečte. Opatrně otočte quesadilly na druhou stranu a pokračujte v opékání, dokud nejsou zvenku zlatohnědé, křupavé a sýr se uvnitř neroztéká (kontrolujte, aby se nepřipálily).
Hotové quesadilly rozkrojte napůl. Podávejte s oblíbenou omáčkou nebo si je vychutnejte jen tak!