fbpx
Nahoru

Pomerančový salát s tuňákem a fenyklem

Ingredience:

Počet osob4 OsobyNáročnosťsnadnéČas přípravy15 min

PostupPostup

Pomerančový salát s tuňákem a fenyklem
 

Cibuli nakrájejte na plátky a dejte do studené vody. Pomeranče oloupejte a odstraňte všechny slupky a pecky. Nakrájejte a šťávu odložte stranou.

Z fenyklu odstraňte zelené stopky a vnější vrstvy. Fenykl nakrájejte na plátky a jemné lístky odložte na dekoraci.

Dressing připravte z uvedených ingrediencí a dobře promíchejte.

Na talíř uložte pomeranče, fenykl a cibuli. Přidejte tuňákové filé a dochuťte dresinkem. Před podáváním ozdobte lístky fenyklu.

Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo
Pozadie receptu Calvo Pozadie receptu Calvo