Pita chléb s tuňákem a salátem
Ingredience:
- 4 ks pita chleba
- 1 sklenice Calvo filetů z tuňáka v olivovém oleji
- 200 g hummusu
- 1 cibulka
- 1 mrkev
- 1 okurka
- 4 ředkvičky
- 50 g rukoly
- šťáva z ½ citronu
- sůl
4 osobysnadné30 min
Postup
Cibuli, mrkev a okurku oloupejte. Cibuli nakrájejte na plátky, mrkev nastrouhejte nebo nakrájejte na tenké plátky. Okurku rozřízněte na polovinu a pomocí lžíce vyjměte dužinu. Nakrájejte na měsíčky. Ředkvičky omyjte a nakrájejte na tenká kolečka.
V salátové míse smíchejte nakrájenou zeleninu s rukolou. Přidejte sůl a citronovou šťávu. Dobře promíchejte.
Zahřejte pita chléb podle návodu na obalu. Na vnitřní strany natřete hummus, přidejte salát a tuňáka.