Pisto manchego s tuňákem
Ingredience:
- 1 balení Calvo filet z tuňáka ve vlastní šťávě
- 2 cibule
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 1 cuketa
- 500 g osmažených rajčat
- 1 lžička cukru
- extra panenský olivový olej
- 4 vajíčka
- sůl
4 osobysnadné25 min
Postup
Zeleninu omyjte a nakrájejte na malé kostičky. V široké a hluboké pánvi na extra panenském olivovém oleji osmažte cibuli s troškou soli. Až zesklovatí, přidejte papriky a cuketu. Dál smažte na mírném ohni, dokud se nevypaří voda ze zeleniny. Nakonec přidejte osmažená rajčata a lžičku cukru. Dochuťte. Pisto z regionu La Mancha je připravené, když je jemné a dobře promíchané. Podávejte s volským okem, tuňákem a troškou chleba.