Pikantní penne s tuňákem a chilli
Ingredience:
- 3x80 g Calvo tuňáka ve slunečnicovém oleji s chilli
- 400 g těstovin penne
- 400 g rajčatové omáčky
- 2 stroužky česneku
- 6 ančoviček
- 2 lžíce kaparů
- 20 černých oliv bez pecky
- 2 lžíce čerstvé nasekané petržele
- olivový olej
- pepř
- sůl
4 osobysnadné25 min
Postup
Podle návodu na obalu uvařte těstoviny. Na olivovém oleji osmahněte nakrájený česnek. Přidejte ančovičky, kapary, černé olivy a 1 lžíci petržele. Smažte asi 3 minuty a přidejte rajčatovou omáčku a tuňáka s chilli. Vařte 15 minut na mírném ohni. Přidejte uvařené těstoviny a dobře promíchejte. Před podáváním posypte parmezánem a nasekanou petrželí.